– Contact –

Picknick tafel op maat | De Houtfabriek

Je bent van harte welkom bij de Houtfabriek om vrijblijvend een offerte te laten maken voor een houten vloer, tafel op maat, stalen deur of stoelen. Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk advies te geven. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. 

 

Wil je onze showroom bezoeken? Plan dan vooraf je bezoek in via onze afsprakenplanner. Afspraken kunnen gepland worden op dinsdag van 12:00-17:00u en op woensdag t/m zaterdag tussen 10:00-17:00u. Dan zorgen wij voor een goede kop koffie!

 

Let op! De burgemeester Huydecoperweg  / kruising Westbroekse Binnenweg is afgesloten tot 3 november 2017. Alternatieve aanrijroute vanaf Utrecht is via de Gageldijk. Reist u via de A27, neem dan afslag 32 en volg de borden naar Westbroek.

 

Graag tot ziens in Westbroek!

Paul Hekman

Contactformulier

Naam (*)

Mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Onderwerp (*)

Bericht (*)

 

De Houtfabriek

Kerkdijk 24a
3615 BE Westbroek
Tel: 0346 – 28 26 63
Mail: info@dehoutfabriek.nl

Openingstijden

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk advies te geven. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Plan vooraf je bezoek in via onze afsprakenplanner. Afspraken kunnen gepland worden op dinsdag tussen 12:00-17:00u en op woensdag t/m zaterdag tussen 10:00-17:00u. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Plan snel en eenvoudig je bezoek >

openhaard de Houtfabriek

Over ons

De Houtfabriek staat voor service, kwaliteit en eerlijkheid. Stap de landelijke showroom binnen en je voelt dat het klopt. 

Voel je welkom bij De Houtfabriek. Lees verder en maak kennis met ons team.

Ons teamOns team

Samen veranderen

Bij elke aankoop van een houten vloer, tafel op maat of maatwerk meubel gaat er een donatie naar Stichting Aaron. 
Jouw aankoop draagt bij aan de levenskwaliteit van de armsten in Afrika.

Lees verderLees verder