– Afspraak inplannen –

Koffiemachine

We maken graag een persoonlijke afspraak met je. Zo hebben we alle tijd om je goed te helpen en eventueel een offerte voor je te maken. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Plan hieronder snel en eenvoudig een afspraak in op een tijdstip dat jou het beste uit komt. De afspraak wordt direct per mail bevestigd.

 

Afspraken kunnen gepland worden op dinsdag tussen 12:00 – 17:00u en op woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 – 17:00u. Op zondag en maandag zijn wij gesloten.

 

Op de volgende dinsdagen is de Houtfabriek gesloten: 29 september, 5 en 12 oktober.

 

Graag tot ziens!

Klanten aan het woord
Meer klantervaringenMeer klantervaringen

De Houtfabriek staat voor kwaliteit, eerlijke producten en service. Wij houden van natuurlijke materialen en vervaardigen al jaren meubels van hout en staal. Van eiken houten tafel op maat, industriële tafel op maat of een maatwerk meubel tot een stalen deur of stalen pui. Met veel liefde maken wij jouw idee tastbaar!

Bij de Houtfabriek vind je tevens een ruim aanbod aan houten vloeren. We werken met een vast team van parketteurs. Met grote vakkundigheid leggen ze je houten vloer. Ook als je de vloer zelf legt, geven we je graag advies. We nemen graag de tijd om met je mee te denken en te adviseren. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Graag tot ziens in Westbroek!