– Afspraak inplannen –

Tafel op maat | de Houtfabriek

We maken graag een persoonlijke afspraak met je. Zo hebben we alle tijd om je goed te helpen en eventueel een offerte voor je te maken. Kom je langs zonder afspraak, dan helpen we je zo snel als mogelijk. Plan hieronder snel en eenvoudig een afspraak in op een tijdstip dat jou het beste uit komt. De afspraak wordt direct per mail bevestigd.

 

Afspraken kunnen gepland worden op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 – 17:00u. Op zondag en maandag zijn wij gesloten.

 

Graag tot ziens!

De Houtfabriek staat voor kwaliteit, eerlijke producten en service. Wij houden van natuurlijke materialen en vervaardigen al jaren meubels van hout en staal. Van houten tafels op maat tot industriële tafels, van maatwerk meubel tot een keuken op maat. Ook vervaardigen wij in onze staalwerkplaats stalen deuren en stalen puien. Met veel liefde maken wij jouw idee tastbaar!

Bij de Houtfabriek vind je tevens een ruim aanbod aan houten vloeren. We werken met een vast team van parketteurs. Met grote vakkundigheid leggen ze je houten vloer. Ook als je de vloer zelf legt, geven we je graag advies. We nemen graag de tijd om met je mee te denken en te adviseren. Graag tot ziens in Westbroek!