Parketvloer schuren

Houten vloer schuren

Je parketvloer schuren en afwerken, daar kan de Houtfabriek je volledig in ontzorgen. Is jouw houten vloer toe aan een onderhoudsbeurt? Wij kunnen jouw bestaande parketvloer schuren of polijsten. Met polijsten worden lichte, oppervlakkige krasjes weg geboend. Als wij een parketvloer schuren, schuren we nog geen millimeter van je houten vloer af. Vervolgens werken we jouw houten vloer af met een (kleur)olie of lak naar keuze. Bel gerust voor meer informatie of om een inspectie in te plannen.

PARKETVLOER SCHUREN EN BEHANDELEN

Een parketvloer schuren, van multiplank tot massief houten vloeren, is een specialisatie waar je als doe-het-zelver beter niet aan kunt beginnen. Deze techniek leer je alleen door veelvuldig ervaring op te doen. Bij gebrek aan ervaring ontstaat snel schade aan de vloer, zoals oneffenenheden en reliefvorming. Ons team van parketteurs heeft ruimschoots ervaring met het schuren van parketvloeren en behandelen van houten vloeren.

 

WERKWIJZE

De houten vloeren worden met een grote bandschuurmachine en kantenschuurmachine van grof naar fijn geschuurd. Als laatste schuurgang worden met de polijstmachine de kleinste krasjes verwijderd. Eventuele spijkergaatjes worden gestopt zodat ze later met het behandelen van de vloer nauwelijks meer opvallen. Vervolgens wordt de vloer zorgvuldig gezogen en is de vloer klaar voor afwerking naar keuze. Je kiest hiermee de finishing van de vloer en beschermt hem tegen vocht en vuil. Je vloer ziet er na behandelen weer perfect uit!

Wij zijn gespecialiseerd in het schuren van alle soorten houten vloeren. Denk aan eiken, jatoba, verouderdere vloeren, robijn, teak, visgraat vloeren, lamel, multiplanken en massieve houten vloeren. Voordat we jouw parketvloer komen schuren, komen we bij je langs om de situatie te beoordelen en je te adviseren over de mogelijkheden.

Wil je je parketvloer schuren en laten behandelen door de Houtfbriek? Bel gerust voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Parketvloer schuren?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragenOfferte aanvragen