– Industriële meubels –

Industriële meubels, zoals industriële tafels met een stalen onderstel en kasten met stoere stalen frames, zijn helemaal in trek. Een industriële meubel op maat maakt je inrichting persoonlijker. Lasnaden mogen zichtbaar zijn en dat geeft het een mooi eigen karakter. Of gaat je voorkeur uit naar een strakke afwerking? Dan werken we de lasnaden glad af. Ook kunnen we het staal laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. 

Door gebruik te maken van koud gewalst staal, een goede werkplaats en staalbewerker Geert, kunnen wij je voorzien van de meest uiteenlopende meubels. Omdat wij maatwerk specialisten zijn, is alles mogelijk. Voor de start van de productie kunnen wij in ons tekenprogramma het eindproduct visueel voor je maken. Dus geen verrassingen achteraf.

Wil je een industrieel meubel op maat laten maken? Breng dan een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Westbroek (Utrecht). Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk advies te geven. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Plan vooraf je bezoek in via onze afsprakenplanner.

Heb je andere laswerkzaamheden? Laat het ons weten, we kunnen je altijd helpen.

In gesprek over de mogelijkheden?
Plan je bezoek aan
onze showroom

Plan uw bezoekPlan uw bezoek