– Meubels op maat –

TV meubel op maat

Meubels op maat vergroten de mogelijkheden binnen je interieur. Door de jaren heen hebben wij bij de Houtfabriek heel wat verschillende meubels voorbij zien komen. Wat wij hebben geleerd is dat geen tafel, kast of meubel hetzelfde is. Onze meubels op maat worden volledig afgestemd op jouw specifieke wensen. Wij zorgen er dan ook dat het meubel eruit komt te zien zoals jij in gedachten hebt.

 

Naast tafels op maat maken wij ook meubels op maat. Denk aan vaste elementen zoals een kamer en suite, keuken op maat of kasten op maat. Maar ook boekenkasten, wandkasten, TV meubels, badkamer meubels, salontafels en banken. Zolang het van hout is, maken wij je droom waar. Hieronder hebben wij een kleine selectie gemaakt van meubels op maat die wij door de jaren heen hebben gemaakt.

 

Maak vrijblijvend een afspraak bij de Houtfabriek. Onder het genot van een kop koffie denken we in alle rust met je mee over het maatwerk meubel dat het beste bij jou past. Wij maken dan een 3D tekening van het meubel om je zo en goed beeld te geven van het eindresultaat. Heb je zelf een schets of een idee? Kom dan gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tafels op maat

Over smaak valt niet te twisten. Daarom kan je bij De Houtfabriek naar eigen smaak een tafel op maat laten maken. Lengte, breedte, houtsoort, afwerking – we maken de tafel zoals jij hem wilt hebben. Op basis van onze jarenlange ervaring geven we je graag advies.

Industriële meubels op maat

Industriële tafels zijn er in verschillende uitvoeringen. Een industriële tafel past zowel in kleine, knusse ruimtes als in een zakelijke omgeving. Want de precieze afmeting, die bepaal jij. In onze sfeervolle showroom in Westbroek laten we je graag alles opties en kleurafwerkingen zien.

Stoel op maat

Naast tafels op maat biedt de Houtfabriek een wisselend assortiment stoelen. Ook de stoelen kan je helemaal naar je eigen wens samenstellen. We bieden je een heerlijk ruime keuze uit stof, leer en houtsoorten. Hierdoor zijn deze uitstekend te combineren met een tafel op maat!