– Welkom bij de Houtfabriek –

Paul Hekman

De Houtfabriek ging in 2001 open en heeft inmiddels ruim 100.000 m2 houten vloeren gelegd door heel Nederland. We komen je vloer, nieuwe tafel op maat of stoelen zelf brengen wanneer het jou uitkomt.

 

We werken met een vast team van parketteurs, met oog voor detail; met grote vakkundigheid leggen ze je vloer en laten de ruimte netjes achter. Maar ook als je de vloer zelf legt, geven we je graag advies.

 

Ook voor tafels op maat, stoelen en industriële meubels ben je bij ons aan het juiste adres.

 

We zien je graag in Westbroek!

Paul Hekman

Wij nemen graag de tijd om naar de wensen van onze klanten te luisteren. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Dan kunnen we je direct en in alle rust persoonlijk adviseren. De afspraak is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Kom je langs zonder afspraak, dan helpen wij je zo snel als mogelijk.

 

Ben je opzoek naar een houten vloer, tafel op maat, maatwerk meubel of stalen deuren? Plan dan direct en eenvoudig een afspraak in.

Afspraak inplannenAfspraak inplannen

Het Houtfabriek team

Tafels op maat | Maatwerk meubels
Marloes van Iterson

Marloes

Houten vloeren

Folkert

Metaalbewerker

Geert

Online marketing

Dionne

Service, kwaliteit en eerlijkheid

 

De Houtfabriek staat voor service, kwaliteit en eerlijkheid. Stap de ruime, landelijke showroom binnen en je voelt dat het klopt. De aandacht, de sfeer en gewoon een cappuccino terwijl je vertelt wat je zoekt. Of dat een houten vloer is, die unieke tafel of een nieuw blik onderhoudsolie; voel je welkom bij De Houtfabriek.

 

Eigenaar Paul heeft jarenlange ervaring met houten vloeren en meubels op maat. Hij heeft bewust gekozen voor de stijl van De Houtfabriek. De ene houten vloer is de andere niet en dat maakt de markt ondoorzichtig. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan daarom voorop; het is belangrijk dat je de vloer, tafel of het meubel krijgt waar je je happy bij voelt. En ook nog eens lang mee gaat.

 

Wil je vooral een betaalbare vloer of die hele unieke dubbel verouderde visgraat vloer? De Houtfabriek helpt je graag op weg. Wij maken ook duidelijke afspraken met onze klanten, zodat je weet waar je aan toe bent. Regelmatig verwelkomen wij een nieuwe klant via een huidige klant; de beste vorm van reclame toch?