– Stichting Aaron –

Uw aankoop bij De Houtfabriek van een houten vloer, tafel op maat of meubel maakt een enorme en betekenisvolle impact op het leven van de armsten in Afrika.

 

Als eigenaar van De Houtfabriek heb ik een aantal reizen mogen ondernemen richting Afrika. Een continent waar mijn familie en ik zeer bij betrokken mee zijn. Naast de fantastische landschappen, wilde dieren, vriendelijke en warme mensen zijn er ook mindere kanten aan Afrika.

Armoede, ziektes waaronder aids en malaria. De gevolgen van deze ziektes zijn groot, niet alleen voor de zieke maar voor de gehele familie. Vaak blijven na overlijden kinderen zonder moeder of vader over en in de ergste gevallen helemaal zonder ouders.

Wat gebeurd en dan met deze kinderen? Vaak is de overheid niet in staat om goed voor deze kinderen te zorgen en worden deze opgevangen in het gezin van een oom of tante. Deze gezinnen hebben het al vaak zwaar en kunnen daarom wel extra hulp gebruiken.

GEEN TIJD OM ACHTEROVER TE LEUNEN

 

Met mijn familie hebben we gezegd dat we hier iets aan willen doen. Wij willen door Stichting Aaron voor deze kinderen een veilige plek creëren. Bij elke aankoop van een tafel, meubel of vloer gaat er een donatie naar Stichting Aaron. Hierdoor maakt uw aankoop een groot verschil in het leven van mensen in nood.

De afgelopen jaren hebben wij al ruim 40 weeskinderen en hun pleegfamilie mogen helpen. Met stichting Aaron geven wij deze Aids-weeskinderen alles wat wij zo vanzelfsprekend vinden. Een dak boven hun hoofd, voeding, scholing en medische verzorging.

 

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Paul Hekman & Stephanie Hekman