Voorbeeld industriële pui met deur

– STALEN DEUREN EN PUIEN –

Industriële deuren en puien zijn helemaal in trek. Een stalen deur op maat geeft karakter aan je inrichting. Lasnaden mogen zichtbaar zijn en dat geeft het een mooi eigen karakter. Wellicht gaat je voorkeur uit naar een strakke afwerking. Dan werken we de lasnaden glad af. Ook kunnen we het staal laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Gaat jouw voorkeur uit naar scharnieren, een taats systeem, schuifdeuren of een lofdeur? In onze showroom vertellen we graag meer over de opties. 

 

Door gebruik te maken van koud gewalst staal, een goede werkplaats en staalbewerker Geert, kunnen wij je voorzien van de meest uiteenlopende stalen deuren en puien. Omdat wij maatwerk specialisten zijn, is alles mogelijk. Voor de start van de productie kunnen wij het eindproduct visueel voor je maken. Dus geen verrassingen achteraf.

Wil je een stalen deur en pui op maat laten maken? Breng dan een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Westbroek (Utrecht). Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk advies te geven. Daarom werken wij bij voorkeur op afspraak. Kom langs of plan je bezoek in via onze afsprakenplanner.

Industriele pui met taats systeem

Stalen deur op maat?
We nemen graag de mogelijkheden met je door

Plan afspraak inPlan afspraak in

Hoge kwaliteit & goede service

De Houtfabriek werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen. Zo wordt je industriële meubel volledig naar wens en op maat gemaakt. De Houtfabriek helpt en adviseert je graag bij het samenstellen van jouw ideale meubel. Daarbij staat kwaliteit, eerlijk advies en goede service voorop. In combinatie met onze zorgvuldige bezorging en montage, heb je een leven lang plezier van je meubel op maat.