– Stoelen op maat –

Eames stoel met armleuning

Naast tafels op maat biedt de Houtfabriek een wisselend assortiment stoelen op maat. Ook de stoelen kan je helemaal naar je eigen wens laten maken. We bieden je een heerlijk ruime keuze uit stof, leer en houtsoorten. Hierdoor zijn de stoelen uitstekend te combineren met een tafel op maat! Als extra service kan je zelfs je eigen stof aan leveren.

 

Maak je eigen stoelen op maat. Bijna elke stoel is met of zonder armleuningen te maken. Onze site geeft een impressie van de mogelijkheden maar met meer dan 100 verschillende modellen heb je een zeer ruime keuze. Kom gerust langs in onze sfeervolle showroom om diverse modellen te bezichtigen.

Mobitec stoelen

 

Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen & armstoelen van hoge kwaliteit.

 

Stoelen op maat

Op zoek naar een stoel op maat? De stoelen van Mobitec kan je zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit diverse modellen, uitgevoerd met of zonder armleuning. Ga je voor een zachte stof of kies je voor een leren uitvoering? Voor een speels effect kies je voor meerdere kleuren, een patroon, gekleurde knopen of gekleurde stiksels.

Ook heb je de keuze uit diverse onderstellen, uitgevoerd in hout of metaal. De stoelen worden standaard geleverd met viltglijders maar wieltjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Stel zelf je stoel samen

Wil je zelf je eigen stoel samenstellen? Breng dan een bezoek aan de website van Mobitec en maak met behulp van de configurator je eigen stoel op maat. Je wil waarschijnlijk ook ervaren hoe je droom stoel zit. Een groot deel van de collectie is te bezichtigen in onze showroom. Kom dus langs bij de Houtfabriek om alle opties te bekijken en het zitcomfort van Mobitec stoelen te ervaren.

 

Alle Mobitec stoelen zijn verkrijgbaar via de Houtfabriek.

Stel zelf je favoriete
stoel samen

Naar stoel configuratorNaar stoel configurator