– Industriële tafels –

Industriële tafel op maat

Industriële meubelen zijn helemaal hot! Of je er nou voor kiest om een ruw stalen onderstel te combineren met een strak blad, een ruw houten blad of een blad gemaakt van ingelegde visgraat vloerdelen, ook hierin is bij ons nagenoeg alles mogelijk. Jij bedenkt en wij maken de tafel van je dromen.

 

Niet alleen thuis in de huiskamer maar ook in horeca en bedrijfsruimten is het belangrijk ruimte en meubelen op elkaar af te stemmen. Daarom denken wij graag met je mee over wat er in jouw situatie het beste tot zijn recht komt.

 

Maak vrijblijvend een afspraak bij De Houtfabriek. Onder het genot van een kop koffie denken we in alle rust met je mee over de tafel die het beste bij jou past.

Industriële tafel op maat

Industriële tafels zijn er in verschillende uitvoeringen. Een industriële tafel past zowel in kleine, knusse ruimte maar kan ook plaats bieden aan 10 personen in een ruime woonkeuken. Want de precieze afmeting, die bepaal jij. Er zijn ook industriële tafels die hun thuis vinden in een studeerkamer of thuiskantoor.

 

Hieronder vind je enkele industriële tafels, de mogelijkheden zijn echter eindeloos. Je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende uitvoeringen en ruim 40 verschillende kleurafwerkingen voor het houten tafelblad. In onze sfeervolle showroom in Westbroek laten we je graag alles opties en kleurafwerkingen zien.

Op zoek naar een
Industriële tafel?

Bezoek showroomBezoek showroom