– Traprenovatie eiken –

Geef je trap een mooie uitstraling met eiken houten overzet treden. Kies voor een slijtvaste, transparante lak of een kleurolie naar keuze. Het is ook mogelijk om de trap af te laten werken in deze kleur als je vloer. Bij de Houtfabriek zijn alle overzet treden voorzien van een eiken toplaag. Al dan niet afgewerkt met een anti-slip profiel. Met eiken stootborden creëer je een geheel. Of kies voor witte stootborden, die tevens af te lakken zijn in een kleur naar keuze. Onze traprenovatie traptreden zijn geschikt voor dichte trappen. Wil je een open trap dichtt laten maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Lees hieronder verder over de mogelijkheden van traprenovatie eiken.

Traprenovatie houten traptreden

€120,- per traptrede inclusief montage

Bekijk alle opties
in onze showroom

Plan bezoekPlan bezoek

Traprenovatie

Is je trap toe aan renovatie? Of laat je een nieuwe houten vloer leggen en wil je je trap in dezelfde stijl als de vloer? Geborsteld, verouderd of gerookt, de trap kan op dezelfde manier bewerkt worden als je houten vloer. De kleuropties zijn eindeloos. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden van eikenhouten overzet treden die in vrijwel elke kleur afgewerkt kunnen worden.

Afwerking & kleur

De eikenhouten overzet treden ondergaan een nauwkeurige inspectie en worden ingedeeld in verschillende houtselecties. Wanneer de treden door de inspectie zijn, worden zij behandeld met een kleurafwerking naar keuze. Om het karakter van hout te benadrukken, hebben de treden standaard geen anti-slip strip. Desgewenst is deze strip uiteraard wel te leveren.

Stijl & uitstraling

Creëer eenheid door de trap af te werken in eenzelfde kleur als je houten vloer. Een trap volledig uitgevoerd in hout geeft een rustige uitstraling, waar witte stootborden met houten overzet treden zorgen voor een moderne uitstraling. De mogelijkheid om zowel trap als houten vloer op dezelfde manier te bewerken en af te werken, geeft elk interieur een rustige en toch stoere uitstraling.